2 reaktioner på ”God morgon.”

 1. Hej Edvard! Å vad mysigt du har med farmor på besök!
  Hur mår ni annars? Här mår vi bra. Jag har nyss fyllt ett halvår och känner mig ganska stor nu faktiskt. Men jag kan inte sitta själv ännu – kan du det? Men jag sitter ju i min barnstol och det räcker.
  Hälsa till mamma och pappa, och farmor såklart. Jag åkte förresten flygplan med henne för inte så länge sedan.
  Kram Hugo + mamma och pappa

 2. Hej Hugo!
  Ja, det har varit så mysigt med farmor här! Faster Towe kom också och jag fick känna hur min lilla kusin sparkade i hennes mage. Konstigt. Grattis till halvåret! Jag kan sitta några sekunder själv men när jag vrider på huvudet ramlar jag liksom åt det hållet. Jag springer omkring i min gåstol hela dagarna och jagar katterna. Det är kul. Jag ska åka flygplan i morgon!
  Kram Edvard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen